Rådgivning

Bild av Veronica med Telefon
BOKA

Livs Coachning

Du kan bara leva ditt eget liv och du lever bara en gång.

Därför borde du, för din egen lyckas skull, göra det bästa av ditt liv och inte kasta bort ditt hopp, dina drömmar och ditt liv. Ta istället vara på att du finns till!

Livet och världen rymmer så mycket möjligheter och chanser som bara väntar på att tas till vara, det finns många smultronställen i vår vardag, som väntar på att upptäckas. Vad som passar dig och vilka upptäckter du vill göra är upp till dig.

Det finns ingen inbyggd mening med livet. Meningen med livet måste du skapa.

Du måste finna värden som du tycker är tillräckligt betydelsefulla att du känner att ditt liv är värt att leva.

Lycka är ingenting som bara händer dig, utan något som du måste sträva efter att uppnå.

Men som människa har du en fri vilja du kan själv välja hur du vill leva och om du vill kan du när som helst ändra ditt liv. Varje dag du ett val, du har möjlighet att fatta ett nytt beslut.

Ingen annan kan göra detta åt dig, du måste ta ditt ansvar som den människa du är. Och ditt viktigaste ansvar är: att känna. Efter vad som känns rätt för just dig. ♥

Jag vill gärna hjälpa dig, att upptäcka dig själv och att upptäcka livet här nu. Det finns igen väg, vi måste skapa livets väg under tiden vi lever. Att våga ta små små steg.

Juridisk Rådgivning

Här har du möjlighet att boka samtal med mig och jag hjälper dig att svara Juridiska frågeställningar inom personlig assistans.

Det kan handla om ansöka om assistans, att överklaga ett beslut. Hur söker interimistiskt beslut? Vad säger lagen? Vad ska du tänka på? Jag delar gärna med av mina erfarenheter efter 25 år arbete inom socialrätt. Där motpart har varit kommun och Försäkringskassan.

BOKA RÅDGIVNING

Livet och världen rymmer så mycket möjligheter och chanser som bara väntar på att tas till vara

Kontakta Veronica

Rådgivning

070-398 29 29
veronica@veronicahedenmark.se
BOKA
Copyright © 2020 Veronica Hedenmark. All rights reserved.